cart

Начало Нови Продукти Промоции Моят профил Търсене Контакти
banner

Условия за ползване

www.viva-coffee.com е интернет магазин за кафе и аксесоари за приготвянето им, който прави "Най-доброто кафе за вас".

www.viva-coffee.com е онлайн интернет магазин за кафе, предлагащ продукти за заведения и офиса, кафе и аксесоари за дома, консумативи за вендунг автомати, кафемашини и кафемлачки.

ВИВА АиМ работи също така с борси и търговци на едро, като за целта трябва да се свържат с нас.

Поръчаните продукти се доставят на посочен от Вас адрес от куриер.

За София доставката е безплатна и се извършва в рамките на 1 до 2 работни дни. За страната се извършва с куриер за сметка на клиента с наложен платеж.

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ И КАК ДА ПЛАТИТЕ

След като изберете желания продукт и изберете желаните бройки, натискате на бутон "В количката" и виждате съдържанието на Вашата кошница. Ако желаете, можете да продължите с поръчката и да Продължите с покупките на. След приключване на поръчката натиснете бутона "Плащане". Ако сте регистрирани е необходимо да влезнете с Вашите данни, ако не сте е необходимо направите регистрация.

Защита на данните Ви:
    - Подадените от Вас лични данни ще бъдат използвани за поддържане на контакт, за доставка на продуките на място, за да получавате - оферти, фактури и др., както и за официална кореспонденция. Те няма да бъдат предоставяни под никаква форма на други лица и организации.
    - Ако желаете да получите фактура, моля да попълните полето "Данни на фирмата за фактура" при регистрацията. Фактурата ще Ви бъде предадена с получаване на продуктите.

След като сте влезнали (логнати) с вече регистрирания адрес на електронната си поща, се отваря страницата с Вашата поръчка и натискате "Продължи с поръчката", където Ви се дава възможност да попълните допълнителна информация "Специални инструкции" и да редактирате своят адрес за доставка.

Начина на плащане е с наложен платеж. Доставката за София е безплатна, а за страната е по цени на куриера и с наложен платеж, за сметка на клиента.

Продължавате с "Продължи с поръчката" и следва последната стъпка за потвърждаване на заявката или с възможност за редактиране на заявкта и Вашите данни преди изпращане на поръчката.

Поръчка по телефона
В случай, че желаете да поръчате по телефона, а не през интернет страницата, моля свържате се с нас на на телефон: 02/ 999 7107.

Поръчаните стоки се доставят на посочения от Вас адрес от куриер.

КАК ЩЕ ВИ ГО ДОСТАВИМ

За София:
- Сроковете за доставка са от 1 до 2 работни дни. Доставката за района на град София е безплатна за сметка на www.viva-coffee.com и заплащате само стойноста на поръчаните от Вас продукти.
- В работни дни доставките от куриер се извършват от 9:30 ч. до 17:00 ч.
- Доставки не се извършват в събота, неделя и на официални празници.

За страната:
- Сроковете за доставка са от 1 до 3 работни дни взависимост от възможността за изпращане на пратката с куриер. Доставката за за сметка на кклиента и е по цени на куриерската служба.
- В работни дни доставките от куриер се извършват от 9:30 ч. до 17:00 ч. Събота - до 13:30 ч.
- Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Забележка:
Цените за доставка с куриерска служба се определят от тарифите за куриерски услуги и не се влиаят от ВИВА АиМ.

Доставка в извънработно време - само за София - по допълнителна уговорка.


ЦЕНИ НА ПРОДУКТИТЕ В МАГАЗИНА ЗА КАФЕ НА ВИВА АиМ

Всички цени на стоките в магазина са с включен ДДС.

Цената за доставка на стоките до клиента: За София доставката е безплатна и се извършва в рамките на 1 до 2 работни дни. За страната се извършва с куриер за сметка на клиента с наложен платеж.

КАФЕТО МЛЯНО ИЛИ НА ЗЪРНА

Магазин за кафе ВИВА АиМ предлага на Вас възможността да изберете дали да Ви доставим кафето смляно или на зърна.

Приятно пазаруване!

И да не забравим, ако търсите продукт, който не намирате на сайта, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем за да се сдобиете с него.

Назад